Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Administrare retele de calculatoare:
2129 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Instalare si configurare Sisteme de Operare Windows/Linux
- Instalare si configurare Antivirus si Firewall
- Instalare si configurare Microsoft Office
- Diagnosticare si rezolvare probleme Hardware
- Devirusari
- Backup zilnic/saptamnal/lunar, recuperare Date
- Creare retele UTP/STP, Wireless
- Configurare Routere
- Instalare si configurare diverse Programe
- Instalare, configurare si administrare servere cu sistem de operare Windows/Linux
- Creare si administrare VPN (trasfer de informaţii în deplină siguranţă între sediile companiei)
- Instalare si configurare server Terminal Services                                               - Configurarea si securizarea legaturii la internet;                                              - Lucrari de modernizare a retelelor existente;
- Suport tehnic stabilit prin contract sau la cerere;

Contracte pentru service calculatoare pe baza de abonament

In baza unui abonamet lunar  incepand de la  numai 6 Euro pe luna pentru fiecare echipament va asiguram intreaga gama de servicii IT, de la mici interventii pentru probleme aparute in activitatea zilnica pana la reorganizarea intregului sistem informatic.

Numarul de interventii asigurate in baza acestui abonament este nelimitat. Avand acest abonament pentru service calculatoare, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru infrastructura IT si va puteti concentra asupra activitatii dumneavoastra, noi avand grija ca problemele aparute sa nu va incomodeze in activitate.

Unul din avantajele acestui abonament este reducerea si planificarea cheltuielilor pentru service IT, deoarece acest contract va asigura toata gama de servicii fara a plati in plus cheltuieli de transport sau interventii suplimentare.
Interventii la cerere pentru service calculatoare

Asiguram interventii la sediul dumneavoastra pentru orice problema software sau hardware.

Pretul pentru interventie este de 15 € fara TVA. In acest pret sunt incluse: transportul la sediul dumneavoastra, constatarea si o ora de manopera. Cum majoritatea problemelor sunt rezolvate in mai putin de o ora de specialistii nostri, de obicei acesta ramane tariful pentru intreaga interventie.

Interventiile sunt asigurate in ziua in care faceti solicitarea, sau in ziua urmatoare, in functie de ora la care ne contactati si de numarul de programari.
Din Gura in Gura